Servicii > Construcții și reparații

Firma produce la comanda cofrage din polistiren

Chișinău 31/01/2019 20:12 53
Detalii:
Firma produce la comanda cofrage din polistiren cu element de legătură reglabilă pentru construcții.(www.casatermo.com).

Case cu cofraje termoizolante se construiesc de mai bine de 30 de ani. Pana de curand nu prea s-a acordat atentie acestui sistem deoarece combustibilii erau ieftini. Multi oameni se gandeau ca nu va fi o problema sa-si incalzeasca casa indiferent cat de frig e iarna iar daca vara e foarte calduroasa vor folosi aerul conditionat. Asa s-a ajuns sa se platesca sume enorme pe gaze sau pe electricitate. Pentru ce trebuie sa platim aceste facturi uriase? Pentru a incalzi niste pereti care refuza sa se incalzeasca?
O casa in sistem lego este o casa din beton monolit armat de minim 15 cm grosime. O astfel de casa rezista la inundatii, cutremure, foc, mult mai mult decat o casa construita in sistemul clasic.
O casa in sistem Lego rezista foarte bine in timp. Polistirenul si betonul nu se corodeaza, nu ruginesc si nu-si modifica in nici un fel proprietatile.
O casa in sistem Lego are o izolatie fonica de aproximativ 50 dB. Veti descoperi cu placere ca zgomotele puternice ale strazii sau chiar ale unui aeroport ajung greu la dumneavoastra.
Banii dumneavoastra sunt protejati deoarece o casa in sistem Lego va avea o valoare mai mare cu 15-20% fata de o casa construita in sistemul traditional.

-duritate inalta (beton armat)
-economie termoenergetica 30-50%
-termoizolare efectiva
-rapiditatea executiei
-pret redus

Adresa; Moldova, or.Cahul ,str.M.Viteazul 6
Referințe web:
www.casatermo.com
Prețul: 250.00 MDL
Contacte: tel;+37369178854;+37369360319