City Park Hotel

Chișinău 20/07/2019 01:10 88
Detalii:
Hotelul City Park oferă cazare în centrul oraşului Chişinău, pe o stradă pietonală, la 250 m de catedrala Naşterea Domnului. Accesul WiFi şi parcarea privată sunt gratuite.

Camerele au TV cu ecran plat şi baie proprie cu duş. Aveți, de asemenea, la dispoziție halat de baie, papuci și uscător de păr.

Micul dejun include diverse opțiuni, cum ar fi preparate locale și internaționale, și este servit zilnic în restaurantul hotelului. Berăria Chișinău Pub oferă o varietate de băuturi și muzică live seara. Recepţia proprietăţii are program nonstop.

Hotelul City Park pune la dispoziţie un serviciu de închirieri auto, iar gara Chişinău se află la mai puțin de 10 minute de mers cu maşina. Aeroportul Internaţional Chişinău este situat la 14 km de proprietate.

Acesta este locul preferat de turiștii din Chişinău, conform comentariilor independente.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Chişinău! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,7 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Chişinău! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Vorbim limba dumneavoastră!
Adresă: Eugen Doga 2A