Nivalli

Chișinău 08/10/2017 Persoană Juridică 204
Detalii:
«Nivalli» este marca comercială de salamuri şi produse din carne de calitatea superioara, care prezintă cele mai unice reţete adunate din toată lumea, lansate în producţie de cei mai calificaţi specialişti ai industriei cărnii, în combinaţie cu tehnologiile avansate.

Combinatul de carne în Moldova s-a lansat în anul 2010, locația unică a fabricii în valea pitoreasca a Nistrului în Dubăsarii Vechi, de aici vine şi denumirea «Nivalli», Valea Nistrului. Combinatul de carne in Moldova este construit în conformitate cu toate cerinţele europene pentru industria alimentară. Combinatul de carne și mezeluri «Nivalli» este dotat cu echipamente high-tech produse de Germania şi Austria, ceea ce permite îmbunătățirea gustului produsului, adaptîndu-l la cerinţele clienților săi.

Combinatul de carne și mezeluri «Nivalli» a obţinut Standartul Internaţional de Certificare ISO:

Certificare ISO 9001 – Sistem de Management al Calităţii
Certificarea ISO 22000 Sistemului de management al siguranţei alimentare
Combinatul zi de zi produce mai mult de o sută de unități de salamuri, crenvusti și alte delicatese din carne, pentru a-şi bucura cumpărătorii fideli. Arta de a produce delicatese din carne a fost pe deplin realizată în fiecare produs a brandului «Nivalli». Scopul principal al companiei este calitatea superioară a produselor fabricate din carne proaspătă autohtonă, condimente naturale selectate individual pentru fiecare produs cu multă pasiune. Produsele brand-ului «Nivalli» satisface chiar şi cei mai sofisticaţi clienţi.
Referințe web:
http://www.nivalli.md
Contacte: (+373 68) 85 58 58; (+373 78) 85 58 58 (+373 22) 85 58 58 info@nivalli.md
Adresă: str. Albișoara, 80/5, Chișinău
Galerie: