Immuno+

Chișinău 24/10/2017 Persoană Juridică 87
Detalii:
Immuno + este un proiect comun al companiei GSK (Marea Britanie) - producător mondial de medicamente şi vaccinuri şi a distribuitorului naţional de produse medicale Tetis International cu sprijinul Centrului Naţional de Epidemiologie.
Toate vaccinurile sunt înregistrate în Uniunea Europeană şi în Republica Moldova şi sunt de cea mai înaltă calitate. Serviciile sunt prestate de medici şi asistente medicale cu o calificare înaltă şi special instruiţi.
Suntem siguri că serviciile prestate de noi garantează o viaţă mai bună şi sănătate, protejându-vă de cel puţin 12 boli virale periculoase.
Printre vaccinuri sunt reprezentate atât vaccinuri obligatorii pentru copii: rujeolă, difterie, tetanos, oreion (parotidită), hepatită B, etc., - cât şi vaccinuri unice pe piaţa moldovenească împotriva varicelei, cancerului de col uterin, gripa, etc.
Serviciile noastre sunt prestate atât direct la centru medical, cât şi cu deplasare în teritoriu, cu condiţia ca numărul celor vaccinaţi să constituie mai mult de 15 persoane.

Immuno + lucrează conform unui program convenabil pentru vizite: în zilele de lucru de la 8.00 până la 18.00, sâmbata de la 8.00 până la 14.00.

Sperăm că aceste informaţii vor fi utile pentru sănătatea dumneavoastră şi anturajul dumneavoastră.
Referințe web:
www.immuno.md
Contacte: 022 664-909; 022 664-485 info@immuno.md
Adresă: Chișinău, Independenţei 34/1