Andy’s pizza

Chișinău 20/03/2018 Persoană Juridică 191
Detalii:
"Andy's Pizza" este cea mai largă rețea de restaurante din Republica Moldova. Inovatori ai artei culinare cu peste 1800 de specialiști și cu o experiență de peste 16 ani în domeniul alimentației publice. Cu o extindere rapidă pe piața din Romania și cu un sistem larg și deschis de francize.

De 16 ani, tu ai parte de cele mai gustoase bucate și momente plăcute în restaurantele noastre. Dejunul plin de energie înainte de serviciu, prânzul delicios luat în pauză cu colegii și cina romantică alături de persoana iubită, sunt momente în care "Andy's Pizza" a devenit parte din viața ta.

În tot acest timp am reușit să devenim prieteni buni cu mulți dintre oaspeții noștri, altfel încât să afirmăm cu responsabilitate că suntem cea mai puternică si largă rețea de restaurante din Republica Moldova. Experiența si cunoștințele noastre și dorința de a fi mai buni față de oaspeții noștrii au ajutat ca "Andy's Pizza" să devină un loc preferat pentru odihna cu întreaga familie.

Secretul nostru e în oamenii noștri. Avem o echipă mare și prietenoasă de bucătari, chelneri, barmeni, maeștri în dulciuri și partea administrativă a companiei - mai mult de 1800 de profesioniști care sunt mereu la dispoziția oaspeților noștri. Munca într-o astfel de companie, nu te face doar mândru dar și mulțumit. Salariu decent, instruire gratuită, posibilitatea de a evolua profesional, evenimentele corporative, toate sunt pentru noi.
Referințe web:
www.andys.md
Contacte: 022 265-401 office@andys.md
Adresă: Chișinău, str. Decebal, 99/6